Ковані ворота Донецьк
2020-12-24 17:48:37Ковані ворота Донецьк

В'їзна група на ділянку стають важливим елементом оформлення території і підкреслюють вишуканий стиль всієї садиби. Ковані ворота (Донецьк) призначені для захисту земельної ділянки та розташованих на ній будівель від сторонніх зазіхань на приватну власність. Однак кожен власник крім функції захисту думає і про зовнішній вигляд огорож прибудинкової території, надає важливе значення дизайну. Люди зі смаком і достатком вибирають тільки ковані ворота в Донецьку.


Дивитися каталог кованих воріт

Види воріт кованих в Донецьку 

За способом відкриття розрізняють розсувні і відкатні системи воріт. Найбільшим попитом користуються розсувні двостулкові конструкції. Вони зручні в експлуатації і дозволяють дизайнерам і майстрам кування втілити у виробах будь-які задуми. Даний тип комірних систем не обмежує замовників у виборі конфігурації і стилістики. 

Самі стулки кованих воріт (Донецьк) можна виготовити закритими і наскрізними. Перший варіант складається з рами, простір якої закрито гладким листом. На його поверхні закріплюють орнаментальні прикраси. Останнім часом в моді жатка – кований фактурний лист. Основою відкритих (наскрізних) конструкцій є рама. Отвір заповнюють прутами, розміщеними з певним кроком, які вишукано оформляють різними елементами декору.

Форма полотна кованих воріт (Донецьк) може бути найрізноманітнішою:

  • стандартна прямокутна;
  • з верхнім арочним ділянкою;
  • із закругленою увігнутою лінією верхнього зрізу або хвилеподібною.

Серед великої кількості пропозицій особливу нішу популярності займають конструкції з вбудованою хвірткою. Часто в дизайні в'їзду використовують декоративні арки і навіси над окремо стоїть хвірткою і воротами.

Відкатні види воріт через конструкційні особливості не можуть похвалитися аналогічним різноманітністю конфігурації. Але декор з кування зробить їх унікальними і неповторними.

Основні переваги кованих воріт в Донецьку

 Ковані металоконструкції характеризуються важливими параметрами:

  • Високим рівнем міцності.
  • Довговічністю, кований метал зберігає свої властивості століттями (про що свідчать збережені з середньовіччя вироби). Сучасні антикорозійні склади надійно захищають матеріал від впливу атмосферних опадів і перепадів температурного режиму.
  • Універсальністю, оскільки метал прекрасно поєднується з кам'яними, цегляними і дерев'яними елементами огорожі.
  • Єдиним зовнішнім виглядом. Різні варіації орнаментів, візерунків і способів декоративного оздоблення дозволяють створювати безліч стильних виробів.

Замовникам на замітку

Виробничо-торгова компанія "Артдеко" пропонує послуги з виготовлення різноманітних конструкцій, включаючи ковані ворота. У каталозі ви знайдете десятки зразків виробів, які заслуговують на увагу найвимогливіших споживачів.

Замовлення на виготовлення кованих воріт в Донецьк приймаємо в режимі онлайн на сайті, по електронній пошті і телефонного зв'язку. Після отримання заявки обговорюємо зручні для замовника способи оплати та доставки товару.

Купити ковані ворота

У каталогах нашого магазину або на сайті Артдеко можна підібрати різні ковані вироби і звернутися за допомогою в підборі до наших фахівців у Вашому місті. Так само ми здійснюємо доставку в будь-який населений пункт України.

Ми цінуємо кожного клієнта і врахуємо всі побажання, адже нам важливо, щоб Ви залишилися задоволені. Можливо, Вас зацікавить наступна продукція:

Ковані вироби (Київ), ковані елементи (Київ), решітки на вікна (Харків), решітки на вікна (Одеса), решітки на вікна (Запоріжжя), решітки на вікна (Дніпро), ковані перила (Київ), ковка (Суми) , ковані вироби (Суми), фарба по металу (Київ), художня ковка (Суми), ковка (Черкаси), ковані ворота (Одеса), решітки на вікна (Полтава), ковка (Житомир), ковка (Запоріжжя), решітки на вікна (Донецьк), решітки на вікна (Кіровоград), решітки на вікна (Черкаси), ковка (Ужгород), ковка (Чернігів), ковка (Донецьк), ковка (Полтава), ковані ворота (Чернівці), решітки на вікна (Чернігів ), решітки на вікна (Суми), решітки на вікна, ковані огорожі.

Якщо у вас залишилися питання, телефонуйте за телефонами:

(044) 501-18-20

(067) 508-19-04

(067) 354-73-06

(067) 354-71-33

Каталог товарів